Evenimente

Restaurantul Complexului Turistic Capra 3* cu o capacitate de 60 persoane si terasa restaurantului ce pune la dispozitie un numar de 60 locuri,  va asteapta cu o bucatarie traditionala, bazata pe preparate gustoase cu specific romanesc, care poate satisface, la cerere, cele mai diverse si pretentioase gusturi. Restaurantul permite organizarea unor momente festive - aniversari, dineuri sau evenimente private.

Sala de conferinte

Ca suport pentru aceste evenimente, Complexului Turistic Capra 3* va pune la dispozitie si o sala de conferinte cu capacitate de 30 de locuri, ce poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie, seminarii, conferinte, team-building-uri. In sala de conferinta va sunt puse la dispozitie gratuit un videoproiector si un flipchart.

 

Nr. crt.

 

Denumire sală de conferinţe

 

 

Dimensiuni

(mp)

Capacitate (locuri)

U Shape

Theatre

Classroom

Ball Room

1.

Moldoveanu

40

20

26

20

N/A

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. Înainte de a naviga pe acest site, te rugăm să citești politica de cookie și să îți exprimi acordul cu aceasta.
Spune-mi mai multe DA NU